Skip to content →

5 fund til et cool hjemmekontor

Skab et både praktisk og cool hjemmekontor eller kreativt hjørne med få ændringer. Vi har fundet fem items, der kan peppe dit hjemmekontor eller kreative værksted op, uanset om du arbejder hjemme hver dag, har brug for et sted at studere eller drømmer om at skabe et hjørne i din bolig med plads til at udfolde kreativiteten.

1) En plastikbakke til nips

En bakke til alle dine små nips skaber både ro og giver dit kontor et kreativt tvist. Det kan være en bakke til alt fra farverige knappenåle til viskelæderet, blyanter og små sedler. Vælg en bakke i gennemsigtig plast, så du kan se alle dine ting. Det er med til at give dit kontor et personlig tvist, men uden at rodet forstyrrer for meget i helhedsbilledet. Brug eventuelt flere bakker, hvis du har mange nips på kontoret.

2) En brevpresser

En brevpresser er både praktisk og lidt retro. I gamle dage så man nærmest ikke et kontor uden en brevpresser, så man kunne holde styr på alle sine breve. Der er knap så mange vigtige breve at holde styr på i dag, men en brevpresser er stadig praktisk til alle dine papirer, der hurtigt kommer til at flyde på et skrivebord. Samtidig forhindrer en brevpresser, at dine papirer flyver rundt i hele rummet, hvis der pludselig kommer træk fra vinduet.

Du kan enten købe en brevpresser, der er lavet til formålet, eller lave din egen brevpresser, så du kan matche den til dine farver på kontoret. Det er ret nemt og kræver kun en sten, maling og en skål. Du kan se en guide til at lave din egen brevpresser lige her.

3) Magasinholder

Der kan hurtigt blive rodet på et skrivebord, uanset om du bruger det til at studere ved, eller du bruger det som et kreativt værksted. Magasinholdere kan både hjælpe dig til at holde styr på forskellige fag eller emner, og du kan gemme magasin-inspiration og andre vigtige ting i dem. Det skaber både ordet på skrivebordet og giver et dejligt overblik over alle dine papirer. Vælg magasinholdere i samme farve, og stil dem både på skrivebordet, og på dine reoler.

4) Opslagstavle

Gør dit kontor endnu mere personligt med en opslagstavle, hvor du hænger alt fra billeder og noter til kreative projekter og farver op. Det skaber både hygge på kontoret, og hjælper dig med at få et godt overblik over din proces. Lav et godt miks af billeder og arbejde, og skab den perfekte kreativt opslagstavle.
Vælg en opslagstavle, der matcher resten af stilen på kontoret, og gør opslagstavlen til en del af rummet, hvor du virkelig kan udtrykke din egen personlige stil.

5) Dymo-labels

Endnu en retroklassiker, som både ser cool ud og er utrolig praktisk, når du skal organisere dine ting på hjemmekontoret. Vælg en dymo med en skrivemaskine-skrift, der leder tankerne hen på gamle dage. Det matcher godt til kontorstemningen, og skaber en elegant og fin sammenhæng i hele rummet. Brug dine labels på både kasser, magasinholdere og andre beholdere, og skab et personligt og organiseret hjemmekontor.

Published in DIY

Comments are closed.