Skip to content →

5 inspirerende tips til “New Yorker”-indretningen

New Yorker-stilen har indtaget de danske hjem, og det betyder store rum, rå overflader og ægte amerikansk interiør. Her får du 5 tips, der måske kan inspirere til den rå “New Yorker”-indretning.

“New Yorker”-gulve

Gulvet udgør en stor overflade i boligen, og det betyder, at der kan opnås en betydelig forskel her. Et råt “New Yorker”-gulv kan skabe det helt perfekte look og den helt rigtige stemning til din nye amerikanske stil.

“New Yorker”-gulve er egentlig meget simple. Det består af flydemørtel, der bagefter bliver overfladebehandlet, så det skinner samtidig med, at det får et råt og køligt look. Læs mere om gulve af flydemørtel her.

Murstensvægge

Murstensvægge hører uden tvivl til i et hjem med ægte “New Yorker”-stil. De upolerede, rå mursten giver en fornemmelse af ultimativ amerikansk stemning samt hyggelige og varme omgivelser.

Vælger du at få lavet murstensvægge, kan du for eksempel vælge at gøre det med en enkelt væg i stuen – det gør, at rummet stadig føles lyst og åbent. Du kan også vælge lige præcis den type mursten, der passer til din smag.

Minimalistisk interiør

For at få den rigtige følelse af storbyen New York frem i boligen, er det en god idé at kombinere den rå og kølige stil med varm, elegant og minimalistisk indretning. På den måde opnår du en fin balance mellem det tunge og det lette.

Minimalistisk interiør som kunne passe godt ind i et “New Yorker”-hjem, er eksempelvis den berømte flagermusstol, der er både simpel og sofistikeret. Du kan også vælge nogle flotte og enkle designerlamper i sort, der vil stå i kontrast til de rå og upolerede vægge.

Sort interiør

Det sikre valg til “New Yorker”-hjemmet er sort. Sorte lamper, sorte køkkenredskaber, sorte stole. Sort giver et stilet og dramatisk look, der passer perfekt til lyse gulve, store åbne rum, røde mursten – eller sagt på en anden måde: Sort passer til alt.

Sort interiør kan sagtens kombineres med andre farver – blandt andet gul. Du kan for eksempel vælge et par gule genstande til boligen, der giver noget kontrast. Det kunne være et par gule barstole eller en gul lænestol.

Café-looket

New York er kendt for sine mange caféer, hvor travle amerikanere kan få sig en hurtig to-go-kaffe eller sidde med sin laptop med en chai latte ved siden. Denne café-ånd passer også rigtig fint ind i hjemmet.

Du kan for eksempel vælge at få et rundt cafébord med to simple caféstole på terrassen eller altanen, så der om aftenen er plads til afslapning på ægte amerikansk vis. Det er ikke blot hyggeligt – det giver også et charmerende look.

Published in Forbedringer Hjemmet

Comments are closed.