Skip to content →

Gør din flytning sjov

brandon-griggs-82205

Skal du flytte til en ny bolig? En flytning kan være besværlig, men her kan du læse om, hvordan du gør din flytning til en god oplevelse for både dig og dine venner.

Forbered flytningen i god tid

Det er i de fleste tilfælde lidt stressende at flytte. Derfor er det vigtigt at starte forberedelserne i god tid, inden flyttebilen kommer. Begynd tidligt at pakke dine ting i flyttekasser, da dette tager lang tid.

Det kræver tid at ordne de fysisk praktiske ting, som at pakke ting i kasser og transportere dem til den nye bolig. Hvis du har råd til det, er det en stor hjælp at hyre flyttemænd, da det er hårdt arbejde at bære møbler og flyttekasser op og ned ad trapper.

Ud over de fysisk hårde ting som en flytning indebærer, er det også nødvendigt at have styr på ting som officiel flytning af adresse, også i forhold til dine el- og gas- og internetudbydere.

Her skal du melde din flytning, så du ikke kommer til at betale to steder.

Hold en indflytterfest

En flytning er en god anledning til at holde en fest for dine venner og bekendte. Især hvis de har hjulpet til med flytningen, bør du som minimum diske op med den klassiske pizza og øl. Men hvorfor ikke holde en rigtig fest som en måde at starte livet i den nye bolig med maner.

Du kan overveje at leje lyd- og lysudstyr, så du rigtig kan holde et brag af en fest i de nye omgivelser. Du kan eventuelt vente med at holde indflytterfesten, til efter du har fået styr på din nye bolig. Dog er en del af charmen ved denne type fest også, at den foregår i et halvt færdigindrettet hjem.  

Fordelen ved at du lige er flyttet ind, er desuden at du nok ikke har haft tid til at fylde dit køleskab op med mad. Du kan derfor passende fylde det med øl og sprut, til glæde for dine gæster.

Published in Diverse

Comments are closed.