Skip to content →

Gør huset vinterklar og spar penge

De behagelige sommermåneder er desværre snart forbi og vi skal have rykket havemøblerne tilbage, stå endnu tidligere op og fryse hele vejen på arbejde. Heldigvis kan vi søge ly derhjemme, og hvorfor ikke fejre vintersæsonen med en opgradering af huset?

Mange mennesker bliver overrasket over, hvor mange penge man på sigt kan spare, på at købe energivinduer. Helt op mod 10% af Danmarks samlede energiforbrug, menes at ryge direkte ud af vinduet. Det bliver til mange penge gennem tiden, også for den enkelte forbruger.

Derfor anbefales det på det kraftigste, at man skifter sine gamle vinduer ud, med nye energirigtige vinduer med med et A-C energimærke.

Dit hus stiger i værdi

Energirigtige vinduer har en direkte indflydelse på værdien af dit hus. Jo højere isoleringsevne huset har, jo lavere bliver varmeregningen da huset formår at holde langt bedre på varmen.                                                                                                                                                                                
Gå efter energirigtige vinduer med energimærke A, denne løsning er selvfølgelig lidt dyrere end lavere rangerende vinduer. Til gengæld tilbyder A mærkede vinduer komplet isolering og det er derfor her, at der på sigt er flest penge at spare på varmeregningen.

Lån på Lendon.dk

www.Lendon.dk er et rigtig godt sted at starte, hvis du har brug for hjælp til finansieringen af dine nye vinduer. Du kan nemt, enkelt og hurtigt låne op til 15.000 kr. og hvis du er ny kunde, får du de første 30 dage af lånet uden renter.

Lendon.dk er et dansk foretagende og er et sikkert og seriøst lånetilbud, hvor du slipper for mærkelige gebyrer og pludselige ekstraomkostninger. Hos Lendon.dk betaler du nemlig kun ét fast beløb om måneden, hverken mere eller mindre.

På denne måde får du en tryg låneoplevelse og du kan følge dit lån 24 timer i døgnet på din online profil på www.lendon.dk ligesom du kan justerer i lånet efter behov.

Se de positive anmeldelser af Lendon.dk på TrustPilot.

Published in Diverse

Comments are closed.