Skip to content →

Gør-det-selv-flytning: Lej en trailer!

Det er tidskrævende og hårdt hver gang vi flytter til et nyt hjem. Alting skal sorteres, lægges i flyttekasser samt fragtes til det nye hjem. Ønsker du ikke at benytte dig af dyre flyttefirmaer kan flytningen klares ved at leje en trailer. Trailerforum.dk har et stort udbud af udlejningstrailere til forskellige formål. 

packing-40916_640

Flytning efter dit hoved

Såfremt du ikke flytter fra den ene til den anden ende af landet er der penge at spare ved selv at stå for flytningen. Således kan processen foregå i dit tempo og på dine præmisser, hvilket kan føles befriende midt i flytterodet.

Skal du flytte hjemmefra for første gang, har du typisk ikke særlig mange ting med dig og flytningen vil således kunne klares på en eller to køreture. Der er derfor tid og ro til at danne sig et overblik over det hele og omstille sig til den forandring, der er ved at ske.

Trailerforum.dk udlejer trailere i 4 eller 24 timer med mulighed for forlængelse ved ekstra betaling pr. døgn. Der tilbydes trailere mange typer til mange forskellige formål, hvorfor der helt sikkert findes en løsning til dig. Har du allerede en trailer, tilbyder Trailerforum ligeledes en række trailer reservedele, som kan gøre flytningen nemmere.

Det skal du være opmærksom på inden leje af trailer

Der et udførligt reglement for, hvornår man må køre med trailer. I dette indgår blandt andet vægt, kørekorttype samt biltype. Det er derfor vigtigt at tjekke op på, om du opfylder de stillede krav til dit formål med traileren. Det er ligeledes vigtigt at du benytter de rigtige trailer reservedele til at fastspænde de ting du flytter.

Trailerforum.dk har lavet en overbliksside over instanser, som fremskriver regler inden for området. Du kan derfor nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvordan du opfylder betingelserne. Skulle der være yderligere spørgsmål som du ikke finder svar på, står Trailerforum klar med kompetent rådgivning.

Som tidligere nævnt er det ikke en løsning for dig, hvis du skal flytte fra den ene ende af landet til den anden – medmindre du har så lidt med dig at du kan have det af en gang. Flytter du hjemmefra for første gang, er det ikke usandsynligt. I det tilfælde kræver det en særlig type trailer reservedele, eftersom en del af kørslen vil foregå på motorvej.

Selvstændig løsning

Gør-det-selv-flytning er den selvstændige løsning til dig, der godt kan lide at have kontrol over tingene og gerne vil spare penge på unødvendige udgifter. Løsningen giver dig frihed til at klare flytningen i dit eget tempo og efter dit eget hoved.

Trailerforum.dks prisleje ved udlejning af trailer spænder mellem 100 kr. og 500 kr. for et døgn. Har man viljen og gå-på-modet er der altså en betydelig sum at spare ved selv at stå for flytningen.

Står du over for et mere permanent behov for en trailer, kan Trailerforum.dk ligeledes hjælpe dig med det. Tilsvarende tilbyder Trailerforum en række trailer reservedele som hjælper til en mere bekvemt anvendelse.

Published in Flytning

Comments are closed.