Skip to content →

Sådan løser du udgifterne til flytning

Flyttekasser, Flyttefolk, Maling, Gulvtæpper og Tapetsering er blot nogle af de udgifter, som rigtig mange står med, når de flytter ind i en ny bolig med boliglån – Hvad end det er hus, rækkehus eller lejlighed. Disse ting vil man som oftest rigtig gerne have løst hurtigst, så man kan falde ordentlig til ro det nye sted.

Det er dog ikke altid, at der er mulighed for at få dækket alle de udgifter, der er i forbindelse med flytningen. Mange gange er der simpelthen bare ikke lige råd, før end man modtager sin næste løn. Hvis man ved, at man har råd til udgifterne i den kommende måned, kan et billigt lån være en ideel løsning. Så man kan få alle tingene på plads med det samme, og blot skyde en del af udgifter frem til den kommende måned.

Er det ikke meget dyrt?

Nej, det er faktisk slet ikke så dyrt, som nogle måtte gå og tro. De små kviklån har desværre altid haft et ry, for at være rigtig dyre, men det er faktisk ikke tilfældet for dem alle. Låner man f.eks. 2.000 kr. hos Lånpengesmart.dk, og er man i stand til at tilbagebetale beløbet inden for 20 dage, er det blot 300 kr. * ekstra, som man skal betale for at have lånt pengene. Det er bestemt ikke en stor pris at betale, for at undgå et evt. større flytterod.

Denne udregning er lavet d.d. og er ikke en garant for den endelige låneomkostning

Forestil dig f.eks. at du mangler at få lagt gulvtæppe og malet i to værelser, som du ikke har råd til. Så vil du med et kviklån kunne få dækket udgifterne til de ting, og dermed slippe for at have to “ubrugelige” rum i op til en måned. Så er 300 kr. lige pludselig ikke den store udgift.

Få det endda gratis

Tja, hvorfor ikke gøre det graits, når det nu er en mulighed? Lånpengesmart tilbyder rent faktisk, at det første lån er fuldstændig gratis. Det vil sige 0 % i ÅOP.

Published in Flytning

Comments are closed.