Lej både en fuldt udstyret badmobil og en praktisk beboelses container fra FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S tilbyder leje og køb af modulleverancer af enhver art. Hos denne erfarne virksomhed står kompetente medarbejdere altid klar med stor ekspertise inden for modul byggerier i form af enten midlertidige eller permanente opstillinger. Læs mere herunder om, hvorfor modul byggeri en yderst fleksibel og ofte økonomisk rentabel løsning.

En badmobil dækker de fleste badeværelses-behov

FOCUS Moduler A/S står for eksempel altid klar med mobile badeværelser i form af en såkaldt badmobil. En badmobil er et komplet badeværelse — i en mobil version. Et sådant er for eksempel den perfekte løsning på det ofte nødvendige behov for badefaciliteter på en byggeplads. En badmobil kommer nemlig med både moderne og komfortable faciliteter, der vel og mærke kan opsættes, hvor end du skulle have behov for det. Hos FOCUS Moduler A/S fås en badmobil med et, to eller tre separate badeværelser. Uanset hvilken model du vælger, er en badmobil derfor det perfekte supplement til jeres resterende toiletfaciliteter, da den kan tilpasses jeres behov. Hvert enkelt badeværelse i de slidstærke vogne indeholder både en brusekabine, et toilet, en håndvask, en radiator, elektrisk ventilation og et vindue. At benytte en badmobil er derfor en behagelig oplevelse, der minder mest muligt om et almindeligt badeværelse.

Beboelses containere er en oplagt løsning til byggepladsen

En beboelses container er en anden type af modulbyggeri, der er den oplagte tilføjelse til dine badeværelsesfaciliteter på byggepladsen. En container til beboelse fås i form af mere eller mindre midlertidige løsninger, sådan at de passer både kortere og længere byggeprojekter. Containere, der kan benyttes til beboelse kan derfor sammensættes med netop de funktioner, der dækker jeres behov. FOCUS Moduler A/S tilbyder desuden altid muligheden for totalentrepriser. En sådan omfatter alt fra transport og opstilling til tilslutning og efterfølgende service i form af alt fra rengøring til etablering af en funktionel kantine. Denne erfarne virksomhed tager derfor gerne hånd om alle dine behov og er således en seriøs samarbejdspartner, der ikke tager let på denne titel. Når du indgår et samarbejde om beboelses containere med dem, sørger FOCUS Moduler A/S nemlig altid for, at du er godt dækket ind, uanset om du har brug for kantine-muligheder, omklædning, lagerplads, kontorplads eller ethvert andet behov, der kunne opstå på en byggeplads. Opstilling og tilslutning af mandskabsvogne og beboelses containere klares nemlig altid yderst effektivt i kraft af de mange medarbejderes lange erfaring i branchen.

Gå på opdagelse i dine mange muligheder på www.focusmoduler.dk, og find frem til netop de services, der passer dig allerede i dag!

FOCUS Moduler A/S tilbyder leje og køb af modulleverancer af enhver art. Hos…