Legetøjs bondegård fra Legebyen.dk giver masser af rolleleg

Legebyen.dk forhandler legetøj til private og institutioner i hele landet! Dette store udvalg dækker både mere og mindre kendte mærker, der alle producerer kvalitetslegetøj i spændende designs. Elsker dit barn for eksempel dyr, fås en legetøjs bondegård og tilhørende legetøjsdyr nemt på www.legebyen.dk!

Børn får frit løb for fantasien med legetøjs bondegård

En legetøjs bondegård er perfekt til dig, der har børn med en stor fantasi. Når du investerer i en legetøjs bondegård kan du nemlig opsætte et både underholdende og sansestimulerende legeunivers sammen med dit barn, der kan ligge til grund for mange timers leg. Det store udvalg af bondegårdslegetøj omfatter nemlig både legetæpper, bondegårdsdyr og en legetøjs bondegård, sådan at I kan skabe et komplet univers, der afspejler det virkelige liv på landet. Hos Legebyen.dk forhandles bondegårdslegetøj fra en lang række af kendte producenter, sådan at du kan vælge de helt rigtige modeller til dig og dit barn. Vælg for eksempel en legetøjs bondegård fra Dantoy, Playmobil, Krea eller Green Rubber Toys, der hver især har sine fordele og specifikke designs. Med legetøj fra disse producenter rykker du altså bondegården helt ind på børneværelset, og skaber grundlag for mange sjove rollelege — rollelege, der er gode for børns udvikling, idet de giver dem mulighed for, at afprøve situationer fra det virkelige liv! 

Legetøjs bondegård fra Playmobil

Find for eksempel en legetøjs bondegård fra Playmobil, der egner sig til børn fra 18 måneder og opefter. Denne kombineres nemt med et flot bondegårdstæppe og en samling bondegårdsfigurer, hvorefter I har fået skabt en fin verden I kan lege med i mange timer ad gangen! En anden mulighed er et legetæppe med heste-tema. Dette flotte tæppe egner sig især til pigeværelset eller grupper af børn, der drømmer om at holde hest. Ved at investere i et sæt legetøjsheste, et tæppe og en legetøjs bondegård, kan I give anledning til mange snakke om, hvad det vil sige at have en hest, før denne drøm måske bliver til virkelighed. Børn får derfor ekstremt meget ud af denne type af legetøj, da de ikke bare øver virkelige situationer, men også kan snakke med voksne om, hvad disse situationer indebærer. Tilbehør til en legetøjs bondegård finder du derfor masser af i det store katalog — hvad end dine børn interesserer sig for heste eller traktorer. Køb for eksempel et komplet sæt med bondegårdsdyr, der virkelig sætter prikken over i’et på enhver legetøjs bondegård.

Gå på opdagelse i det store udvalg på www.legebyen.dk og læs mere om, hvordan du altid får 365 dages fortrydelsesret, 1-2 dages leveringstid og fri fragt på bestillinger over 499 kr.

Legebyen.dk forhandler legetøj til private og institutioner i hele landet! Dette store udvalg…