Applaws kattemad er godt foder til din kat

Når det kommer til kattens kost, er det vigtigt at vælge kvalitetsprodukter, der opfylder alle kattens ernæringsmæssige behov. Applaws kattemad er et mærke, der altid leverer naturlig og sund kost til katte i alle aldre.

Hvad gør Applaws kattemad godt?

Applaws er kendt for at bruge naturlige kvalitetsingredienser i deres opskrifter. De fleste varianter af Applaws kattemad har kød som hovedbestanddel, hvilket efterligner kattens naturlige kost fra den gang, hvor de var vilde rovdyr.

Katte har stadig brug for en kost rig på animalske proteiner, og Applaws kattemad sikrer, at din kat får en velafbalanceret kost.

Applaws kattemad – uden unødvendige fyldstoffer

Katte er et rovdyr, hvilket betyder, at de har brug for et højt indhold af proteiner i deres kost. Applaws kattemad opfylder dette behov ved at prioritere animalske proteiner i de forskellige produkter. Dette hjælper med at styrke kattens muskler og opretholde en sund kropsvægt.
Det høje proteinindhold bidrager også til at give katten en større følelse af mæthed, så den ikke går og tigger om mad hele dagen lang. 

Nogle former for kattemad er produceret med unødvendige fyldstoffer som korn og andre biprodukter. Selvom dette er acceptabelt i små mængder, så kan det være svært for katten at fordøje, da kattens mave har en begrænset evne til at nedbryde vegetabilsk materiale. Kattemad skal altså helst være baseret på kød, så det er nemt for katten at fordøje.

Varieret kost med kattemad fra Applaws

Applaws kattemad kommer i et bredt udvalg af varianter og smage for at imødekomme forskellige katte og deres præferencer. Det er ikke alle katte, som elsker lam og kylling, og her er det måske mere et hit med and eller laks.

Uanset om din kat foretrækker kød, fisk eller en blanding af begge, er der flere muligheder at vælge imellem med Applaws kattemad. Det er vigtig at opretholde en sund appetit og interesse for maden med variation, og det kan du nemt sikre med den rigtige kost.
Husk også den rigtige foderskål til katten med lave sider, så maden serveres på den mest indbydende måde.

Stort udvalg af kattemad og -tilbehør på Catshop

På Catshop kan du købe Applaws kattemad, legetøj og andet tilbehør som for eksempel plejeprodukter og foderskåle til katte. Ved at vælge produkter fra Catshop kan du være sikker på, at du altid bidrager til din kats sundhed og trivsel hele dens liv.

Når det kommer til kattens kost, er det vigtigt at vælge kvalitetsprodukter, der…