Catan og varulv spil fra bedste spilskuffe hos braetogbrikker.dk

Bræt og Brikker leverer fantastiske brætspil til hele landet. De sælger bl.a. udgaver fra klassiske Catan samt diverse varulv spil i høj kvalitet. Klik ind på braetogbrikker.dk for at nyde godt af det brede udvalg og de mange servicefordele.

Eftertragtede Catan – se alle spillene online

Catan er ikke bare et hvilket som helst spil. Det siges at have været epokesættende og den første i en ny type af moderne brætspil. Det er et konstruktionsspil, der er flot illustreret, hvor det handler om at indsamle ressourcer, handle og bygge. Det er en sand fornøjelse at spille hver og en udgave. Hvis du er bidt af Catan-spil og gerne vil prøve flere andre udgaver, så køb hos Bræt og Brikker. De har et af de største udvalg af spil fra Catan, og dette katalog indeholder titler som 3D Deluxe og den klassiske. Vælg imellem Søfarere, Byer Og Riddere m.m. via hjemmesiden. Skal mindre medlemmer af familien også være med? Så overvej at investere i Catan Junior-spillet, som webshoppen selvfølgelig også byder på. Samtidig forhandler de det eftertragtede Catan: A Game of Thrones-spil online.

Se de sjove varulv spil inkl. One Night Ultimate Werewolf

Oplev også varulv spil iblandt sortimentet. Der er flere typer inkl. det klassiske spil kaldet Varulv, men også Werewolves of Miller’s Holloway og One Night Ultimate Werewolf. Kig også på One Night Ultimate Werewolf Daybreak, Vampire, Super Villains m.m. i denne serie. Én ting er sikkert: Der er garanteret masser af underholdning og glade dage, når et af de grusomme varulv spil tages op af spilleskuffen. Inviter vennerne over til en spilaften i månens skær. Læs mere om varulv spil på braetogbrikker.dk. Spil som Matador og Monopoly findes også hos Bræt og Brikker, der også sælger Ticket to Ride, Carcassonne og flere andre af de bedste titler fra deres store webbutik med brætspil, puslespil, familiespil etc. Glæd jer til sand hygge.

Bræt og Brikker leverer fantastiske brætspil til hele landet. De sælger bl.a. udgaver…