Container bolig på 20 eller 40 fod?

Leder du efter en alternativ måde hvorpå du kan skabe en bolig eller butik, så kan du få en masse inspiration på denne hjemmeside www.dc-supply.dk. Her viser DC-Supply blandt andet en 40 fods container og en container bolig.

40 fods container – ekstra lange modeller på dc-supply.dk

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor kvalitet og innovation går hånd i hånd. Dette vil du hurtigt kunne fornemme, hvis du tager et kig rundt på deres hjemmeside. Her vil du kunne se et stort udvalg af spændende og alsidige containere til alle mulige formål. DC-Supply tilbyder kun det bedste af det bedste, og deres containere står derfor skarpe. Start med at se deres 40 fods container. Med en container i 40 fod får du en container, der er robust og modstandsdygtig. En 40 fods container vil altså kunne holde i rigtig mange år, næsten uanset hvad du bruger den til. De har et meget bredt udvalg af containere i 40 fod, og der er derfor god mulighed for at du vil kunne finde en container, der passer til dine formål.

Smarte container boliger til studenter og andre målgrupper

På deres hjemmeside kan du også finde containere, der egner sig som bolig. Det smarte ved at benytte sig af en container bolig er, at den er fleksibel og praktisk. En container bolig er nem at vedligeholde udvendigt og er derudover ideel, hvis du gerne vil kunne rykke din bolig rundt i landet. En container bolig er nemlig også en mobil bolig. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af containere til boliger, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, hvor deres medarbejdere står klar til at hjælpe og rådgive dig i dine overvejer og ideer. En container bolig er også ideel for dig, der måske er uden bolig i en kortere periode, måske imens dit hus eller lejlighed er ved at blive sat i stand.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og bliv klogere på hvilke muligheder du har for alternativ beboelse og innovativ udnyttelse af plads.

Leder du efter en alternativ måde hvorpå du kan skabe en bolig eller…