Fra Airfryer til Santoku kniv – Få mere plads og bedre mad i dit køkken

Et lille køkken skal ikke være en hindring for sjov i køkkenet, og et begynderniveau i madlavning skal ikke stoppe dig fra at lave smukke og velsmagende retter! Hos Sousvide.dk kan du få inspiration til, hvordan du skal anskue dit køkken og din fremgang, og hvilket udstyr, du bør overveje, for at løfte dine madkundskaber – det kunne eksempelvis være en airfryer.

Trængt plads? Ingen problemer med en airfryer!

Trængt plads i køkkenet er ikke sjovt. Bordpladsen begrænser kreativiteten, tingene roder, og der er bare ikke nok opbevaring!

Hvad gør man så?

Du er nødt til at tænke kreativt, når du ikke har så meget plads at arbejde på. Selvom det lyder som noget, der vil fylde mere, kan det være værd at overveje en airfryer. En Airfryer tager plads, men til gengæld har du kogeplade fri og skal ikke kæmpe med en for lille ovn.

Mens kødet er inde, kan du lave pomfritter eller grøntsager i din airfryer. Du kan sagtens finde en mindre airfryer hos Sousvide.dk, som ikke fylder alt for meget, og det praktiske ved den lille maskine er, at du også kan sætte den til at arbejde på spisebordet, hvis der ikke er pænt dækket op.

Hjælp til dig, der ikke er mesterkok

En Airfryer er også praktisk for dig, der ikke er mesterkok. Du skal ikke døje med en besværlig ovn, og du kan lave mange spændende ting i maskinen.

Når du skal lære at lave mad, skal du fokusere på de rigtige redskaber. En sous vide er spændende at investere i og kan give dig nogle fantastiske resultater, men gode knive er endnu vigtigere.

Det er værd at investere i knive som Santoku knive med fantastiske skæreegenskaber – du kommer ikke til at ødelægge kødet, grøntsagerne bliver snittet nemmere, og du vil opnå en større kontrol.

Gode redskaber er nødvendige i køkkenet. De er meget vigtigere end smarte gadgets, der bare vil optage plads. Hvis du har overskuddet, så erstat de gamle, nedslidte knive med nogle som Santoku knive, og brug penge på det, der vil gøre madlavningen nemmere.

Som begynder i køkkenet skal du huske, at du ikke kommer til at lave gourmetmad på en dag – selvom en sous vide kan hjælpe! Du er nødt til at eksperimentere og give dig selv tid til at lære, og husk nu, at det altid vil være en hjælp at følge en opskrift. Find dit nye udstyr hos Sousvide.dk.

Et lille køkken skal ikke være en hindring for sjov i køkkenet, og…