Friskfangetfisk tilbyder frisk torsk og lækre fiskepakker leveret direkte til dit hjem

Elsker du fisk, så kan du med stor fordel benytte dig af Friskfangetfisk, idet de leverer frisk torsk og fiskepakker dag til dag. Se mere på deres hjemmeside lige her friskfangetfisk.dk, og få en masse inspiration.

Spis mere fisk til hverdag med frisk torsk fra friskfangetfisk.dk

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor der er et stort fokus på kvalitet. Handler du dine fisk hos Friskfangetfisk, kan du derfor være sikker på at få frisk fisk, der bliver leveret direkte fra Hvide Sande. Holder ud af at spise fisk mange gange om ugen, så er deres service derfor det helt rette for dig. De sælger blandt andet rigtig lækker torsk, som er velegnet til rigtig mange retter. Torsk er derudover en fisk, der kan bruges både til hverdagsmenuen og en weekendmiddag. Du kan bestille torsk til døren og lave en lækker middag derhjemme til dine gæster eller familie. Har du et spørgsmål til deres brede sortiment af friskfanget fisk, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen.

Lækre fiskepakker til hverdag eller særlige ligheder

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også tage et kig på deres udvalg af fiskepakker. En fiskepakke er en pakke med forskellige fisk, som egner sig rigtig godt til familier eller til store middagsselskaber. Køber du en af deres fiskepakker, vil du kunne få hurtig levering fra Hvide Sande og dermed kunne nyde en velsmagende frisk fisk til aftensmad. I deres udvalg af fiskepakker kan du blandt andet finde kasser med skaldyr, en familiekasse samt kasser, der kan bruges til julefrokoster. Med en fiskepakke får du altså et spændende og overraskende udvalg af fisk i sæson, som gør aftensmadsindkøbet lidt nemmere i hverdagen.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og bliv klogere på deres store udvalg af frisk fisk.

Elsker du fisk, så kan du med stor fordel benytte dig af Friskfangetfisk,…