Pynt hjemmet med Philips LED strip og andre Philips Hue produkter fra Av-Cables.dk

Belysning er nødvendigt i hjemmet, men der er stor forskel på det. Derfor har Av-Cables.dk også et bredt udvalg af forskellige typer belysning, både til indendørs og udendørs brug. Du kan bl.a. finde Philips LED strips eller Philips Hue, der kan skabe en fantastisk stemning i hjemmet alt efter hvilken variant, du vælger.

Få flot belysning i værelset med Philips LED strip

Skal der lidt ekstra hygge og pæn belysning i hjemmet, så er Philips LED strip uden tvivl, det rette valg. Hos Av-Cables.dk kan du finde et bredt udvalg af Philips LED strips, der let og enkelt kan sættes op. Som en fleksibel lyskilde, vil du bl.a. kunne sætte Philips LED strip op omkring dit fjernsyn, så du får et flot resultat, der skaber en smule lys, uden at det bliver for meget. Philips LED strips kan fås i forskellige varianter, som eventuelt kan være varm hvid eller med RGB-effekt. Denne form for Philips LED strip vil uden tvivl være et hit på de unges værelser, eller på gamer-værelset, hvor det er ekstra spændende med forskelligt lys. Det kan også skabe en rigtig god stemning, når du skal se en film, så du får den helt rigtige belysning. Av-Cables.dk har alt du skal bruge, uanset om det er Philips LED strip startpakke eller en forlænger, du har brug for.

Hold styr på lyset over alt med Philip Hue

Foruden de flotte LED strips, kan du også finde det smarte og uundværlige Philips Hue system. Philips Hue er intelligent belysning til den kræsne, der har et ønske om smarte og effektive løsninger til hjemmet. Av-Cables.dk har et bredt udvalg af produkter fra Philips Hue, der kan give dig adgang til lyset fra en app på mobilen. Det kan være den helt rigtige løsning for dig, der ikke altid er sikker på, om du har slukket for lyset hjemme. Vil du have dæmpet lyset, kan det også let gøres fra din app. Alle Philips Hue produkter kan let forbindes gennem Bluetooth, uanset hvor i hjemmet, du har placeret dem. Der findes mange forskellige typer Philips Hue belysning, der kan fås med flere flotte farver. Det er blandt andet muligt at vælge Philips Hue startpakke, der har alt det essentielle, man skal bruge, når man først starter. Derudover er der også meget tilbehør at finde, som bl.a. skinner til deres LED strips. Tag et kig på udvalget af Philips Hue hos Av-Cables.dk.

Av-Cables.dk har alt du skal bruge i form af elektronik, og med prisgaranti kan de love den laveste pris på markedet.

Belysning er nødvendigt i hjemmet, men der er stor forskel på det. Derfor…