Sengerammer, lamelbunde m.m. online hos Schwarz Senge

Schwarz Senge fører et eksklusivt udvalg af kvalitetssenge fra bl.a. danske producenter. Læs bl.a. med her, hvis du skal bruge en lamelbund eller en sengeramme.

Køb din lamelbund online

Sengen er et meget vigtigt møbel i hjemmet, og desværre ofte underprioriteret. Alle her deres personlige præferencer om fasthed og blødhed, men det er dog vigtigt, at man prioriterer sin søvn og kvaliteten af sin madras, da man sover ca. 1/3 af sit liv. Dårlig søvn og konsekvenserne heraf kender vi alle sammen til: træthed, dårligt humør, uoplagthed, middagslur, stress etc. Du kan hjælpe dig selv til en bedre hverdag ved at investere i en god seng, der understøtter din krop på den helt rette måde. Hos Schwarz Senge kan du finde et stort udvalg af luksussenge fra især skandinaviske producenter, der har mange årtiers erfaring med at udvikle senge og madrasser, der giver kroppen de bedste forhold. Søger du sengetilbehør, som fx en lamelbund, så har de også det i sortimentet. De fører bl.a. lamelbunde fra Kaagaard, der laver robuste og enormt holdbare produkter. En lamelbund holder din madras og giver senge den elasticitet, der skal til for den perfekte komfort.

Vælg din sengeramme med omhu

Sengen er ikke bare et vitalt møbel for sundheden, velværet og afslapningen – nej, den er også et møbel med en æstetik, som gerne skal passe ind i hjemmet. Når man fx bor i lejlighed, så får sengen ofte en central placering, da man ikke har enormt meget plads. I den forbindelse er det vigtigt at have en seng med en smuk æstetisk profil, som gør sig godt i rummet. Du kan finde mange forskellige sengerammer hos Schwarz Senge. De fører de bedste madrasser på markedet, og du kan på den måde købe en sengeramme separat, hvis der er et helt bestemt design, du drømmer om. De har bl.a. producenter som Villy Nørgaard, Röwa og Getama i sortimentet. En sengeramme kan være lavet i smukt behandlet træ, som fx Alken fra Re Beds, der er lavet i massivt dansk egetræ og forarbejdet på deres bæredygtige fabrik i det danske Søhøjland.

Schwarz Senge fører et eksklusivt udvalg af kvalitetssenge fra bl.a. danske producenter. Læs…