Skillevægge og konsolborde i New Yorker-stil fra First Floor CPH

First Floor CPH kan kendes på deres minimalistiske design, og de forhandler blandt andet slanke konsolborde i stål og flotte New Yorker skillevægge.

Industrielle konsolborde i unikke design

I entréen, på badeværelset eller i stuen kan det være praktisk og klædeligt med et konsolbord. Det kan bruges som barbord til den gyldne whisky i krystalflaske, eller du kan give konsolbordets øverste del en flot plante og på rækken under placere et par kunstbøger. Hvis du mangler et smukt møbel til opbevaring af smukke genstande, så bestil konsolborde på firstfloorcph.dk. Konsolbordene fås i stål, enten i sort eller hvid, og de er alle slanke uden overflødige detaljer. Konsolbordets hårde, stærke stål og det slanke, minimalistiske udtryk er kontraster, som i kombination skaber et tidløst udtryk. Designet skriver sig ind i den skandinaviske tradition for minimalisme.

Lad lyset vandre igennem en New Yorker skillevæg

New Yorker skillevægge er en elegant måde at skabe flere rum i rummet, at adskille én afdeling fra et værelse med en anden. En skillevæg får rummet til at føles større, fordi den opdeler, uden at lyset og udsynet forhindres. First Floor CPH producerer New Yorker skillevæggene i stål og glas med det antal fag, det passer til dit rum. De kan også være lyddæmpende og lugtdæmpende, men først og fremmest er skillevæggen i New Yorker-stil et æstetisk element, som vil præge hele det rum, den placeres i. Den kan opsættes mellem gangen og kontoret, så man kan arbejde eller holde møde i et godt lys uden forstyrrelse, men så man heller ikke er afskåret fra det, som foregår uden for døren; eller den kan opsættes i en stor spisestue som opdeling mellem køkken- og spiseafdeling, så dem i stuen kan fornemme og se, hvad der foregår i køkkenet, men samtale i ro uden lugtgener og syden, hakken og skramlen. Hvis du har en helt anden idé om, hvor en skillevæg ville være smuk og praktisk i dit hjem, kan First Floor CPH uden tvivl vejlede dig. De står også gerne for hele entreprisen, så du ikke skal gøre andet end at fortælle om dine ønsker og så nyde, at dit rum er blevet til mere end ét.

First Floor CPH kan kendes på deres minimalistiske design, og de forhandler blandt…