Slap af i en lækker læderlænestol i komfortabelt og stilrent design

Hos Direkte Import ligger de inde med et stort udvalg af interiør og indendørsmøbler. Meget af deres udvalg bærer præg af, at de er specialister i vintagelooks og traditionelle møbler, såsom vitrineskabe, lædersofaer og læderlænestole. Specielt deres læderlænestole er interessante, og derfor kan du læse mere om dem herunder.

Nyd en stilfuld læderlænestol fra Direkte Import 

På www.direkteimport.dk kan du finde dig netop den læderlænestol, som du kan bruge i dit hjem. Direkte Import er en af Danmarks mest velansete møbelforhandlere, og derfor indgår de kun samarbejder med de bedste og mest interessante producenter. Altså får du adgang til møbler, som læderlænestole i høj kvalitet, når du klikker ind på deres hjemmeside. Men hvad er så karakteristisk for udvalget hos Direkte Import? Udvalget hos Direkte Import er i høj grad farvet af, at de orienterer sig mod møbler med klassisk islæt. Hvis du ønsker dig et retro- eller vintagelook i dit hjem, er de den perfekte forhandler til dig. Det er blandt andet tydeligt i deres udvalg af læderlænestole. Der er masser af stole i den klassiske brune læder, der passer så godt ind på et hjemmestudie eller i læsehjørnet i stuen. Farverne tæller både den lysere Columbia, men også de mørkere Cuba Brown og Vintage Cigar. Samtidig finder du læderlænestole i mange forskellige design hos den populære forhandler.

Vælg mellem 4 forskellige slags stilfulde læderlænestole

Hvilket design skal du så vælge? Først og fremmest kan du vælge en læderlænestole i et klassisk og tidløst design, som Farfield-modellen. Polstringen består af en blanding af koldskum, andedun og fiberfyld, hvilket giver en lækker kombination af fasthed og blødhed. Den er perfekt at læne sig tilbage i med en god bog. Alternativt kan du overveje læderlænestol i typen hvilestol. Hvad angår læderet og fyldet, er den ligesom den klassiske model, men den er mere tilbagelænet og egner sig på den måde rigtig godt til en pause eller en lur.

I udvalget hos Direkte Import kan du også vælge barstole i læder, hvilket er en oplagt tilføjelse til køkkenøen eller hobbykælderen. Designet er meget rustikt, men lige så komfortabel, som de klassiske læderlænestole og hvilestole. Som den fjerde mulighed kan du overveje at pryde spisestuen med spisestuestole i læder fra siden. Det er en særdeles stilfuld måde at byde middagsgæsterne velkommen ved bordet på. Har du brug for hjælp til at vælge mellem de mange flotte muligheder? Kontakt bare Direkte Import i dag og stil dem dine spørgsmål.

Hos Direkte Import ligger de inde med et stort udvalg af interiør og…