Sort skifer og marmor bordplader, fliser etc. til køkken

Inpro A/S har et kæmpe udvalg af fliser til køkken og bad. Læs mere om marmor til køkken samt sort skifer til bad, stue, tag eller bordplade.

Inpro A/S leverer marmor til køkken

Når du skal indrette dit nye køkken, så overvej, om du ikke skal have noget natursten ind på den ene eller anden måde. Det er på højeste mode at bruge natursten til fliser, bordplader eller på andre måder i sin indretning, da det bryder med det maskinlavede og strømlinede. Det er råt og står i kontrast til alle de helt lige overflader. Der findes mange slags natursten, som kan bruges i et køkken. Marmor i køkkenet er fx en super god løsning, da det er en meget slidstærk sten, som er let at rengøre. Så hvis du sprøjter lidt sovs op på dine marmor køkken fliser eller skraber din gryde henad dit marmor køkkenbord, så er det ingen katastrofe. Marmor kan bruges både til bordplader, gulv eller væg. Læs mere om de forskellige slags marmor til køkken på inpro.dk, hvor du kan bestille sten og få omgående levering i hele landet.

Sort skifer og andre typer natursten

Inpro A/S har 20 års erfaring inden for natursten, og de arbejder sammen med stenbrud fra hele verdenen. Deres store know-how gør dem til en god partner, hvis du skal bygge med natursten – uanset om det er klinker til badeværelset, et sort skifer tag eller marmor gulve i hele huset. Når det kommer til skifer, så har de mange forskellige typer: sort skifer, lysere skifer, grønnere skifer og rustik spansk skifer. Du kan bestille bordplader, tagplader, klinker og vindueskarme i både mere eller mindre rustikke versioner på siden og få lynhurtig levering. Søger du sort skifer til hjemmet, så skal du vælge imellem, om klinkerne skal beholde deres rustikke overflade fra brydningen, eller om de fx skal tromles eller slibes, så de bliver helt glatte. Der er forskellige muligheder, og det giver markant forskellige resultater. Det fede ved sort skifer er, at det netop er lagdelt, så man kan få en helt plan overflade med et naturligt rustikt look ved blot at kløve stenen.

Inpro A/S har et kæmpe udvalg af fliser til køkken og bad. Læs…