Stort udvalg i alt fra bordvægte til badevægte med kropsscanner på digitalvaegten.dk

Digitalvægten tilbyder alt fra bordvægte til badevægte med kropsscanner. Personvægte med kropsanalyse kan være med til at give et fuldere billede af kropssammensætningen end blot antal kilo.

Køb en badevægt med kropsscanner til hurtig og præcis kropsanalyse

Bestil hos Digitalvægten, og få op til 30 års garanti (helt op til livstidsgaranti på top-end modeller). De forhandler bl.a. badevægte med kropsscanner fra Beurer og Tanita. De stilfulde Beurer kropsanalysevægte er perfekte til at stille på badeværelset. Er du i gang med et vægttabsforløb, eller har du omvendt et ønske om at tage på i vægt? Ønsker du at kunne holde vægten ved lige vha. hårde data? En kropsanalysevægt er perfekt til formålet. På digitalvaegten.dk tilbydes personvægte i mange forskellige prisklasser og med mulighed for at lave forskellige typer kropsanalyse. Tanita er kendt for deres avancerede kropsanalysevægte, der benyttes alle steder fra fysioterapeuter til motionscentre. Tanita fremstiller dog ikke kun modeller til institutioner, men også almindelige badevægte med kropsscanner til hjemmet.

Bordvægt – mange forskellige modeller

Digitalvægten har mere end 10 års erfaringer med at sælge bordvægte online, og derfor kan du også forvente at finde de bedste mærker i sortimentet. Køb bl.a. pakkevægte og laboratorievægte i kategorien med det til fælles, at de kan benyttes fra et bord. Kategorien er nemlig alsidig og henvender sig til mange brancher samt private. Der vil være en bordvægt til webshopejeren, som har brug for at måle i forhold til portoen. Så vil der også være en præcisionsvægt til guldsmeden, en laboratorievægt til klinikken osv. Digitalvægten er fyldestgørende specialister. Derfor kommer du ikke til at kigge forgæves efter en bordvægt på deres hjemmeside.

Vægte er et vigtigt element i vores liv. Selvom vi ikke ser dem hver dag, så får de vores moderne livsstil til at hænge sammen. De findes i lufthavne, i pakkecentre, i køkkener og selvfølgelig i badeværelset. På digitalvaegten.dk finder du ikke blot badevægte med kropsscanner og bordvægte til gode priser, men også et hav af andre modeller.

Digitalvægten tilbyder alt fra bordvægte til badevægte med kropsscanner. Personvægte med kropsanalyse kan…