Vælg modulbyggeri til børnehaver og skoler i modulbyggeri fra focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S har den helt rigtige løsning til dig, der har brug for bygninger til skoler, børnehaver og kontorer. Hos dem kan du både leje og købe modulbyggerier, der kan være midlertidige og permanente opholdsløsninger. Du kan derfor både få modulbyggerier til børnehaver og klasselokaler i modulbyggeri i høj kvalitet.

Vær sikret god akustik i modulbyggeri til børnehaver

Skal du have den modulbyggeri til daginstitutioner, så er FOCUS Moduler A/S uden tvivl din producent. De kan levere modulbygger til børnehaver i utroligt høj kvalitet, som du kan være sikker på vil holde i mange år. Med modulbyggeri til børnehaver er du altid sikret, at de overholder de nødvendige og nyeste krav indenfor bygningsreglementet. Derfor vil modulbyggeri til børnehaver altid have lavt energiforbrug samt produceret på miljørigtige materialer. Derudover vil alle modulbyggerier til børnehaver have central ventilation, som er med til at give god luft skifte. Dette er nødvendigt for både voksne og børn, der opholder sig i bygningen flere timer ad gangen. I modulbyggeri til børnehaver vil der også være en varmepumpe til opvarmning, der gør det lækkert at opholde sig i bygningen på alle årstider. Du får også både ABA-anlæg, og tyvesikring og andet, der kan være både nødvendigt og praktisk. Bestiller du et modulbyggeri til børnehaver, vil du få leveret en nøglefærdig bygning, der kan tages i brug med det samme.

Klasselokaler i modulbyggeri har alle nødvendige faciliteter

FOCUS Moduler A/S kan desuden også levere moderne klasselokaler i modulbyggeri. Uanset om det er en permanent eller midlertidig læsning, kan de levere effektive klasselokaler i høj kvalitet. Deres klasselokaler i modulbyggeri lever op til alle nødvendige krav. Bestiller du klasselokaler i modulbyggeri, vil du desuden få lokaler, der er skræddersyet til skolens specifikke behov og ønsker. Det er uanset om det er køkken, bad eller kemilokale, I står og mangler. Klasselokaler i modulbyggeri har derfor alle de nødvendige faciliteter, som det enkelte klasselokale har brug for. Når du bestiller, er det selvfølgelig nødvendigt, at du fortæller hvad de enkelte klasselokaler i modulbyggeri skal bruges til. Uanset hvad, kan du være sikker på at alle lokalerne har store vinduespartier, så der kommer så meget naturligt lys ind, som muligt. Væggene indvendigt er gipsvægge med væv, gulvene er i linoleum og lofterne er troldtekt. Det giver jer de bedste akustikforhold, der er nødvendigt for både lærere og elever. Lær mere om klasselokaler i modulbyggeri hos focusmoduler.dk.

I mere end 30 år har FOCUS Moduler A/S selv produceret, udlejet og solgt modulbyggeri, med fokus på høj kvalitet og miljørigtige materialer.

FOCUS Moduler A/S har den helt rigtige løsning til dig, der har brug…