Firmajulegaver som de ansatte kan få gavn af derhjemme

Julen nærmer sig. Den er stadigvæk kun en tanke i baghovedet hos de fleste, men inden længe begynder hele ræset igen. MarkOn sælger unikke firmajulegaver, hvor kunderne selv kan vælge fra et katalog: Det hedder Gaveregn. Der kan medarbejderne bl.a. vælge imellem flot, dansk design til hjemmet. Det indeholder også andre praktiske ting til boligen, som de ansatte allerede kan tage hjem og få glæde af, inden juleferien begynder. Yderligere, er det muligt at købe T-shirts, trøjer og skjorter med logo.

Bestil skjorte med diskret logo til de frontansatte

Leder du efter et parti logoskjorter til alle de frontansatte? En skjorte med logo er den vigtigste del af arbejdsbeklædningen hos mange typer af servicevirksomheder. En stilfuld skjorte med logo, der også repræsenterer dit brand, er med til at sætte baren højt. Alt efter image, er det værd at overveje casual eller klassiske skjorter. På markon.as finder du begge dele. Du er i stand til at finde den perfekte firmaskjorte til messen, og de fremsender glædeligt et måleskema. Der er store fordele ved at købe firmaskjorter med print hos en specialist som MarkOn. Udover skjorter med logo tilbyder de også andre former for firmatøj (også fritidstøj) til gode priser. Kig nærmere online.

Vælg selv-firmajulegaver hos markon.as – en favorit blandt personalet

På markon.as leverer de også vælg selv-firmajulegaver gennem et omfattende gavekatalog med masser af designergaver til boligen. Inden julen går i gang, har vi en stolt tradition: Arbejdsgiveren giver de ansatte en julegave, inden der bliver takket farvel for et godt år og ønsket god jul. Til dette formål, vælger mange chefer at samarbejde med en rådgiver som MarkOn. De har fingeren på pulsen og er specialist i at vælge de bedste firmagaver inkl. ting til hjemmet, vin og gaveæsker. Deres populære koncept Gaveregn giver medarbejderne adgang til et bredt katalog af vælg selv-firmajulegaver. Her kan de også vælge flot brugskunst fra famøse danske designere, smart elektronik inkl. høretelefoner og el-værktøj samt meget andet.

Julen nærmer sig. Den er stadigvæk kun en tanke i baghovedet hos de…