Smykker og boligdesign fra Georg Jensen, Sif Jakobs og andre mærker

Georg Jensen er kendt for smykker, men designer også en lang række af artikler til hjemmet inkl. pyntegenstande og funktionelle ting. En eksklusiv gave til hjemmet som f.eks. sølvbestik eller en sparegris er også altid at finde på guldsmedoestergaard.dk.

Smykkedesign og boliginteriør fra Georg Jensen på guldsmedoestergaard.dk

Georg Jensen har sat sig i vores hjerter – i vores nationalidentitet. Mærket producerer smykker og ure i trendy design fra adskillige berømte serier. På guldsmedoestergaard.dk finder du også unikke pynteting til hjemmet. Du kan købe dåbsgaver som service samt accessories i højeste kvalitet. Der er noget fængende ved Georg Jensen og deres design, som gør dem tidløse, unikke og attraktive selv efter så mange år på bagen. Guldsmed Østergaard er specialist i brugskunst, ure og smykker fra Georg Jensen. Kundeservice står parat til at vejlede dig yderligere om Georg Jensen produkter, der er yderst populære gaveidéer.

Eksklusive, unikke smykker i højeste kvalitet

Guldsmed Østergaard forhandler smykker fra de mest elskede mærker. Køb armbånd, øreringe, brocher og de flotteste armringe. Glæd dit barn eller den kommende med børnesmykker, men husk også at kigge på det store udvalg af dåbsgaver til formålet på www.guldsmedoestergaard.dk. Charms, vedhæng og ringe er også blandt deres smykker, ligesom at de også fører et bredt udvalg af herresmykker. Forkæl manden i dit liv med kvalitet. Denne smykkebutik fra Skive forhandler et af de største udvalg med landsdækkende bytteservice. Du får prismatch, uanset om det er på smykker fra Ole Lynggaard, Julie Sandlau eller ByBiehl. Udsmyk også hjemmet med flot design. Guldsmed Østergaard sælger ikke kun Georg Jensen brugskunst til boligen, men også et signifikant og eksklusivt udvalg fra andre stærke mærker. Til boligen finder du eksklusiv julepynt, lysestager og skåle i særlig høj kvalitet. Bestil bestik og sølvrammer med fokus på de bedste råmaterialer og designs. Udvalget af smykker, ure m.m. på guldsmedoestergaard.dk emmer af eksklusivitet. Find gaven til personen i dit liv eller til dit eget smykkeskrin. Webshoppen opdaterer løbende kataloget med nye design fra de kunstnere, vi alle elsker.

Georg Jensen er kendt for smykker, men designer også en lang række af…