Køb bl.a. PIXIO magnet byggeklodser og Resoftables bamser hos Legebyen.dk

Legebyen.dk har alt i legetøj og babyudstyr til børn og babyer i alle aldre. Find bl.a. udvalget af Resoftables bamser samt PIXIO magnet byggeklodser på deres side.

Resoftables bamser er lavet i genbrugsplast

Leder du efter bløde og søde bamser til dit barn, som du kan købe med god samvittighed? Så er Resoftables bamser måske svaret. De er lavet 100 % af genbrugsplast fra plastikaffald, og er derfor det klimavenlige valg, hvis du skal ud at købe et tøjdyr til dit barn. Disse bamser er enormt bløde og dejlige, og der findes mange forskellige: bl.a. kaniner, enhjørninger, isbjørne og bjørne. Du kan helt sikkert finde en, der passer til dit barns smag. De søde Resoftables bamser føres hos Legebyen.dk, hvor de forskellige dyr sælges i forskellige størrelser. De er i høj kvalitet og kan være barnets følgesvend og sovekammerat i mange årtier. Det er en god ide at være klimabevidst, når man køber legetøj til sit barn, for ellers ender man i sidste ende med at gøre barnet en bjørnetjeneste. Det er jo børnene, der skal overtage verden efter os voksne, og hvis vi ikke passer på, så bliver det en trist verden at leve i. Se udvalget af Resoftables bamser på www.legebyen.dk.

PIXIO magnet byggeklodser er anbefalet til ældre børn

Hos Legebyen.dk kan du også finde de populære PIXIO magnet byggeklodser, som er anbefalet fra 6+ år. Dette er små kubiske byggeklodser, som ved hjælp af magneter kan bygges sammen til alverdens former. De minder lidt om pixels fra datidens computerspil og grafikker, som man jo ikke længere ser noget til i moderne computerspil, da teknologien har gjort skærmopløsningen så høj. Og dog! Pixels er faktisk kommet på ”mode” igen med spil som fx Minecraft, der er enormt pixeleret som et æstetisk valg og ikke som en nødvendighed. Med PIXIO magnet byggeklodser er det som at kunne lege Minecraft i levende live, og det giver mange spændende muligheder. Der er en app tilhørende PIXIO magnet byggeklodser, som kan downloades for at finde inspiration og motiver til at bygge og skabe med de sjove byggeklodser.

Legebyen.dk har alt i legetøj og babyudstyr til børn og babyer i alle…