Kattepasning og flyttehjælp – nemt og hurtigt

Hvad får du ud af kattepasning og flyttehjælp hos Workr? Jo, det er nemt og hurtigt, og der er ingen gebyrer. Når du undersøger markedet for arbejdskraft, herunder kattepasning og flyttehjælp, får du 5 uforpligtende tilbud. Ved kattepasning slipper du for at køre langt og for, at din kat kommer i kattepensionat, da den passes i et privat og kærligt hjem. Ved flyttehjælp sparer du besværet med at slæbe tunge møbler og flyttekasser, og du kan indrette dit nye hjem. Opret dig som arbejdsgiver og kom i gang.

Nem, hurtig og tryg kattepasning gennem Workr

Skal du på ferie, og bryder du dig ikke om, at din kat skal i pensionat? Aner du ikke, hvem der kan tilbyde kattepasning? Opret dig med din opgave på Workr og få hurtigt 5 uforpligtende tilbud på kattepasning. Der er ingen gebyrer, og de, der melder sig, elsker bare katte. Der vil blive nusset og kælet om din kat, og den vil få vand og blive fodret, som du ønsker det. Hvis din kat vil tages op, bliver den det garanteret. Du får lokale kattepassere, så du slipper for at køre langt og også for, at din kat måske ville komme til at sidde i et bur i et tilfældigt kattepensionat. Det er hurtigt, nemt og trygt. Når du har valgt en arbejdstager, aftaler I, hvordan kattepasningen skal foregå. Først når opgaven er udført, trækkes pengene gennem WorkrPayTM. På den måde er både du og arbejdstageren sikret. 

Få flyttehjælp, hvis du ikke magter at slæbe tunge ting

Orker du bare ikke tanken om at skulle slæbe tunge ting ned ad trapperne? Intet problem – få flyttehjælp. Så snart du har oprettet dig, kan du komme i gang med din opgave, for eksempel flytning. Det anbefales, at du beskriver helt nøjagtigt, hvad du har brug for flyttehjælp til. Jo bedre du definerer, hvad du skal have flyttet, jo nemmere er det for arbejdstagerne at byde ind med flyttehjælp, og jo mere passer et af de 5 uforpligtende tilbud. Arbejdstagerne er sultne, og de sidder klar ved tasterne for at hjælpe dig hurtigt. Når du får flyttehjælp til det tunge og kedelige, kan du koncentrere dig om at indrette dit nye hjem. Folk, der har prøvet at flytte flere gange, ved, at det er meget sjovere at flytte ind end at flytte ud. Hvem husker ikke det første måltid eller den første overnatning i det nye hjem? Eller det spændende puslespil med, hvordan tingene skal stå i den nye lejlighed eller det nye hus? 

Konkurrencen blandt arbejdstagerne er stor, og derfor er prisen billig, uanset om du har brug for flyttehjælp, kattepasning eller anden arbejdskraft. Opret din profil på www.workr.dk, og kom i gang nu.

Hvad får du ud af kattepasning og flyttehjælp hos Workr? Jo, det er…