Ønsker du dig et smukt Kindle 11 cover eller en JBL Xtreme? Læs med her

Tag bogreolen med dig ved at investere i en ebog fra eBookReader.dk. Her føres et stort sortiment af ebøger og tilbehør, sådan at du kan komme i gang med at læse uden at skulle slæbe rundt på tunge blokke af papir. Find alt fra en JBL Xtreme til et Kindle 11 cover på www.ebookreader.dk og opdag fordelen ved en lyd- og ebøger allerede i dag.

Find et personligt Kindle 11 cover hos eBookReader.dk

Har du investeret i en Kindle 11 for nyligt og mangler et Kindle 11 cover til at kunne beskytte den? Et Kindle 11 cover fås i mange forskellige modeller og designs, sådan at du kan passe på din Kindle og samtidigt udstråle præcis, hvem du er. Et Kindle 11 cover fås for eksempel i en model i kunstlæder, en model i stof eller i modeller, der imiterer gammeldags bogomslag. Sidstnævnte er lavet i ægte læder af et bogbindingsfirma med mange år i branchen. Disse sjove covers er håndlavede fra start til slut, hvilket betyder, at hvert eneste cover er unikt. Et Kindle 11 cover fra eBookReader.dk fås også i en lang række af modeller, der er multifunktionelle. Tag bare det fine canvas cover, der i kraft af sine forskellige lommer, gør det muligt for dig at kunne medbringe både Kindle, telefon og pung på en og samme tid.

Lyt til musik, lydbøger og podcasts på farten med en JBL Xtreme

JBL Xtreme er en type bluetooth højtalere fra JBL, der gør det muligt for dig at kunne tage højtalerne med på farten. En JBL Xtreme højtaler virker altså på samme måde som en ebog, ved at give dig muligheden for at kunne tage enten ebøger eller musik med ud i det blå. At investere i en JBL Xtreme betyder nemlig klar og suveræn lyd, der trænger igennem næsten alt. Dette gælder, uanset om du bruger din nye JBL Xtreme til at høre musik, podcasts eller ebøger. Den smarte højtaler forbindes nemt til forskellige enheder ved hjælp af Bluetooth, sådan at du kan nyde ledningsfri oplevelser, med en forbindelse, der rækker milevidt. En JBL Xtreme er derfor et stykke elektronik, du kan tage med dig overalt, uanset om du er ved poolen, stranden, på picnic eller på vandretur i skoven. Højtaleren er nemlig vandtæt og kommer med hele 15 timers spilletid, sådan at du kan medbringe den uden at skulle bekymre dig om holdbarhed og batteriets levetid. Trådløse højtalere er derfor den perfekte gaveidé til dig selv eller en du holder af, hvis du mangler lækre lydløsninger på afstand.

Find et Kindle 11 cover eller en JBL højtaler på www.ebookreader.dk og gør en god handel i dag. Din bestilling leveres desuden altid inden for bare et par enkelte dage.

Tag bogreolen med dig ved at investere i en ebog fra eBookReader.dk. Her…