Gør noget ekstra ud af hjemmets detaljer med dørhåndtag i messing og knagerækker til dør

Møller & Mammen kan blive din danske isenkræmmerforretning. Virksomheden, der blev grundlagt i 1876, fokuserer altid på at give dig den gode oplevelse ved at ansætte faguddannet personale og sammensætte Danmarks største udvalg af beslag, værktøj, el-artikler og køkkenudstyr. Find derfor alt fra en knagerække til dør og et dørhåndtag i messing på www.moller-mammen.dk.

Du finder de smukkeste dørhåndtag i messing her

Et dørhåndtag i messing er og har altid været en populær produktkategori hos Møller & Mammen. Til dags dato har forretningen derfor forhandlet dørhåndtag i messing i mere end 100 år, og fokuserer altid på at både udvide og innovere de mange produkter under netop denne kategori. Dørhåndtag i messing fås i de klassiske modeller fra Randi eller Weingarden, men er dog også at finde i moderne modeller fra for eksempel Arne Jacobsen. Et dørhåndtag i messing fra Arne Jacobsen er for eksempel ganske enkelt ikonisk. Et sådant dørhåndtag i messing ophøjer alle typer af hjem, da de også nemt går i spænd med de fleste typer af indretning. Har du dog brug for meget specifikke designs fås også mange detaljerede dørgreb fulde af ornamenter. Det er bare at gå på opdagelse i det store udvalg. Vælg mellem ubehandlet messing, der patinerer pænt med tiden, lakeret messing, der beholder sin skinnende overflade, eller matbørstet messing, der har vundet mange interiør elskende hjerter i de senere år.

Praktiske knagerækker til dør fra Møller & Mammen

Mangler dine døre yderligere tilbehør fås også en række forskellige former for en knagerække til dør. En knagerække til dør er fantastisk til de fleste hjem, idet ingen boremaskiner eller lignede er nødvendigt for at få den op at hænge. En knagerække til dør fungerer nemlig super enkelt ved at hænge automatisk fast i døren på grund af dens fikse greb. Et produkt som en knagerække til dør er derfor perfekt til badeværelset, hvor det ofte kan være besværligt at bore, eller til dig, der bor i lejebolig, og helst ikke vil lave for mange huller i væggene. Med en knagerække til dør skaber du nemlig hurtigt ekstra plads til tasker, hatte eller andet, og kan flytte dens placeringen med et enkelt snuptag. En knagerække, som denne, er også super smart at have liggende, hvis du skulle have brug for ekstra garderobeplads, når du får gæster på besøg. Her er dens nemme installation nemlig smart, da den lynhurtigt skaber ekstra plads til gæsternes overtøj og lynhurtigt kan tages ned igen efter endt besøg.

Besøg den flotte butik på Gothersgade i København eller tag et smut ind på www.moller-mammen.dk, hvis du hellere vil handle online. Hælder du mod sidstnævnte, kan du altid forvente exceptionel service, hurtig levering og ikke mindst fri fragt på bestillinger over 500 kr.

Møller & Mammen kan blive din danske isenkræmmerforretning. Virksomheden, der blev grundlagt i…