Massageolie og body wash fra www.badeanstalten.dk – Dansk kvalitet

Find alt, hvad hjertet begærer, af skøn hudpleje til enhver hudtype hos www.badeanstalten.dk. Her kan du altid være sikker på at finde noget, du kan bruge, og som vil tilføre din hud glød og næring. Dog er mange af produkterne hos Badeanstalten også gode for sind og sjæl, da de med deres skønne aromaer og lækre egenskaber vil skabe ro og afslapning omkring dig. Tjek selv de flotte sortimenter ud af alt fra massageolie og ansigtsscrubs til body washes og badesalt m.m. ud i dag.

Bestil Body wash, og gå glad i bad

Svøb og vask din krop i de mest velduftende og bløde body washes på markedet med de skønne varianter fra Badeanstalten. En body wash herfra har flere egenskaber end blot at vaske din krop ren. Tjek selv de velduftende varianter ud med bl.a. mynte og agurk, gyldenhøst m.fl. Alle body washes i sortimentet har en beroligende og afslappende effekt, så du kan stresse helt af, når du står under bruseren eller ligger i badekarret. Udover selve body wash finder du også holdere hertil i smukke og enkle designs, så du altid har en fast plads at finde din sæbe på, når du trænger til et bad.

Massageolie til de stunder, hvor afslapning er på 100 %

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en grundig massage. Massagen bliver dog ikke bedre, end når du anvender en af de bløde massageolier fra Badeanstalten. Med en massageolie herfra er du sikker på maksimal afslapning, wellness og velvære, som efterlader din hud blød og sund, mens dine muskler kan slappe af og dit hoved kan afstresse. Vælg selv mellem de forskellige dufte af massageolier, heriblandt lavendel, citrus og ingefær, som hver især har en beroligende atmosfære omkring sig. Olierne kan desuden også bruges i badet for et ekstra pift af luksus.

Badeanstalten er din foretrukne forhandler af alt, der hedder velværende, nærende, beroligende og naturlig hudpleje.

Find alt, hvad hjertet begærer, af skøn hudpleje til enhver hudtype hos www.badeanstalten.dk.…