3 gode grunde til at vælge en brusevæg i glas

Når du skal vælge afskærmning til din bruseniche eller dit badekar, har du mange muligheder. Dog er ét materiale mere fordelagtigt end andre–nemlig glas. Med en brusevæg i glas opnår du mange gode fordele, og det er helt klart værd at overveje, hvis dit badeværelse trænger til en opfriskning. Her får du 3 gode grunde til at installere en brusevæg i glas på badeværelset.

En brusevæg i glas forbliver pæn i mange år

Du har måske overvejet polycarbonat til afskærmning på badeværelset, men der vil hurtigt opstå problemer, når brusevæggen udsættes for brusebade. Der skal nemlig ikke meget til, før den vil få et slidt og medtaget udseende. 

En brusevæg i glas vil derimod holde utroligt længe og bevare sit flotte ydre i årevis. Du vil således få glæde af en glasbrusevæg år efter år. 

Glas giver lys og luft på badeværelset

Mørke materialer sluger rigtig meget lys, og det vil hurtigt få et badeværelse til at fremstå mørkt og lille. Hvis du gerne vil åbne op for rummet med en moderne og stilren løsning, er en brusevæg i glas et rigtig godt valg. 

Glas blokerer ikke for lyset i rummet, men får tværtimod hele badeværelset til at virke større og mere rummeligt. En bruseniche i glas er en tidløs og klassisk løsning, der tilfører badeværelset elegance og eksklusivitet.

Glas er nemt at rengøre

Endnu en grund til at vælge en brusevæg i glas er, at glas er nemt at rengøre. For at holde brusevæggen ren bør du bruge en gummiskraber efter hvert bad. Den fjerner effektivt vandet fra brusevæggen, så kalkaflejringer forhindres. 

Hvis der alligevel opstår kalk, kan du nemt fjerne det med en omgang vand og sæbe. Eddike er også et godt middel til kalkpletter. 

Få brusedøre og brusevægge i glas i specialmål hos Nemglas.dk

Ønsker du en brusevæg i glas, er Nemglas.dk klar til at hjælpe. Det er vigtigt, at alle mål og tal passer, når det gælder afskærmning på badeværelset. Derfor får du en brusevæg efter dine specialmål, så du er sikker på at opnå et funktionelt og skarpt udtryk. 

Du har også mulighed for at vælge en smart brusedør til badeværelse, så du slipper for beskidte bruseforhæng. Det giver et flot og luksuriøst look, og du er sikret høj kvalitet, der holder i årevis. 

Hos Nemglas.dk kan du selv designe afskærmningen til dit badeværelse. Slip kreativiteten løs og skab den brusevæg eller brusedør, der passer ind i din indretning.

Når du skal vælge afskærmning til din bruseniche eller dit badekar, har du…